Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lyoness Fórumok képes leírás - Lyoness .tlap.hu
részletek »

Lyoness Fórumok - Lyoness .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lyoness.tlap.hu » Lyoness Fórumok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lyoness network

Lyoness network

ber, aki a legtöbb saját ponttal rendelkezik, VIP jeggyel léphet be a Vámpírok bál én szivesen vásárolnék 1 2009-07-10 22:43 Lyoness HU Kedves Ildikó! Mikor regisztráltál? Megérkezett már postán a kártyád? Ha igen, add oda fizetésnél. Ha még nem, akkor semmi gond. Lépj be a webirodádba és a Saját irodám menüpont alatt kattints a Vi Ön szeretne profitálni vásárlásából? [szavazás] 1 2009-06-23 12:58 Sárga Sándor Ki ne akarna? Még Nizza-ban a Bentley tulajdonos se mondta azt, hogy ő nem akar! Ja, hogy néhány magyar mondta? Hát ők nincsenek rászorulva. Szegény Bentley-s igen. (Vagy használja másra is a fejét, m végre megkaptam a kártyát 0 remélem amikor odaadom sikerül terjesztem a többieknek is.tetetszik ez a vásárlás. köszönöm. Lyoness vásárlások [szavazás] 0 Köszöntelek a fórumok! Ebben a topicban a vásárlásokkal kapcsolatos hozzászólásokat várjuk. Ajánljatok kereskedőt, osszátok meg a tapasztalataitokat.

Lyoness törszvásárlók fóruma

Lyoness törszvásárlók fóruma

Gyermek &Család Alapítvány A bevétel egy része automatikusan a 2008. májusában alapított Lyoness Gyermek &Család Alapítványhoz kerül. A hátrányos helyzetben lévő emberek számára esélyt biztosító, karitatív szervezet alapgondolata: Képzés az életben maradásért. Kezdettől fogva az volt a célom, hogy a vállalkozásom eredményeiből azok számára is juttassak, akiknek képzettség híján nincs lehetőségük arra, hogy ötleteiket olyan mértékben valósítsák meg, mint ahogyan én. A szociális hálózatoknak, mint amilyen a Lyoness is, lehetősége van mások segítésére, és el vagyok ragadtatva attól, hogy a Lyoness Gyermek &Család Alapítvány létrehozásával mi is ebbe az irányba mozdultunk el. mondja Hubert Freidl boldogan a karitatív szervezet alapításáról. A Lyoness egy független, nemzetközi vásárlóközösség, mely számos különböző kereskedelmi ágazatot egyetlen ötlettel kapcsol össze: Pénzvisszatérítés mindenvásárlás után. Ez a közös vásárlási volumen jobb feltételeket biztosít a termékpartnereknél minden egyes Lyoness vásárló számára, mint amit a fogyasztó egyéni vásárlása révén elérhetne.

Lyoness vásárlóCsapat

Lyoness vásárlóCsapat

Lyoness vásárlóCsapat saját fóruma, azonban betekintésre bárkinek lehetősége nyílik. A hozzászólásakt csak a csapat tagjai kezdeményezhetik, de az beérkező kérdéseket és válaszokat a látogatók is megtekinthetik információszerzés céljából.

SG fórum

SG fórum

A következő lehetőséget kinálja fel cégem. Mivel sokan vagyunk és egyre többen leszünk(szerencsére), de sajnos az egymás telefonos elérése a mai világban nagyon költséges.Cégünk azon van hogy ezen segítsen.Sajnos a Lyoness flotta betelt és nincs felcsatlakozási lehetőség.Jelenleg a mi cégünkhöz lehetséges csatlakozni flotta tagként, és nagyon kedvező feltételekkel.12-Ft/perc másodperc alapon minden irányba mindenkor.60 db SMS ingyen azaz a havidíjban.Nincs opcionális díj, mint ahogy más flottáknál.Pl.az ingyen beszélgetésért amit a tagok ténylegesen ingyen tehetnek meg.Akit érdekel kérem keresse cégünket: flottacsoport@szitu.hu 06 20 61 22 770 minden kedves Ismerősömnek, Barátomnak,és azon ismeretleneknek is, kikhez eljut ismerőseim jóvoltából. Tény Vannak olyan vásárlások,kiadások életünkben, amelyeket nem kerülhetünk el � létfenntartásunk érdekében. Ezek a napi kiadásaink, melyek hagyományosan jövedelmünk természetes megsemmisülését eredményezik. Vannak olyan vásárlásaink, kiadásaink, melyek arra a megtakarításunkra épülnek, melyek a napi megélhetésünkön felül megmaradó jövedelmünket emésztik fel, ezek az élvezeti, jóléti kiadásaink. Végül vannak olyan álmaink, vágyaink, melye

Tuti menü