Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékpartnerek Pest képes leírás - Lyoness .tlap.hu
részletek »

Termékpartnerek Pest - Lyoness .tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lyoness.tlap.hu » Termékpartnerek Pest
Keresés
Találatok száma - 8 db
ÁM System Bt.

ÁM System Bt.

Szolgáltatások Márványpadlók kezelése, márványcsiszolás és polírozás * márványpadlók helyszíni csiszolása, felújítása * kristalizációs polírozása * rendszeres karbantartása * kezelési és karbantartási tanácsadás * szállodai márványfürdőszobák kezelése, karbantartása * kőfaragás, lécsőház felújítások Magyarországon egyedülálló gépparkkal és a technológiák legszélesebb skálájával állunk a kedves megrendelők rendelkezésére, a legfinomabb polírozástól a teljes felújításig és a rendszeres karbantartásig. Gyémántfejes csiszolásunk 30-50%-kal gyorsabb és 20-30%-kal olcsóbb munkavégzést tesz lehetővé. A kevesebb pénzzel rendelkezők részére magas színvonalú polírozásokat tudunk ajánlani. Figyelemre méltó referenciákkal rendelkezünk.

Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Dunakanyar Autócentrum

Dunakanyar Autócentrum

A Dunakanyar Autócentrumról Tisztelt Látogató! Üdvözlöm, Újvári István vagyok a Dunakanyar Autócentrum ügyvezető igazgatója, tulajdonosa. Szeretném Önnek röviden bemutatni cégünket. Cégünk 1973-ban alakult a III. Autójavító és Szolgáltató vállalat néven, majd AFIT nevet vette fel és 100 fővel, két műszakban szolgálta az ügyfeleket. 1992-ben a tulajdonosi változásokat követően megnyílt a Skoda márkakereskedés. 1993-ban megnyilt a SEAT márkaképviselet, mely több alkalommal nyerte el a SEAT gyár elsimerését, a Golden Dealer díjat. 2001-ben a Dunakanyar Autócentrum Kft. megkapta az ISO TÜV 9001-es minősítést. Használtautó kínálatunkból a Weltauto hálózat tagjaként garanciális értékesítéssel választhat, melyek között a megtalálhatóak a műszaki, finanszírozási, biztosítási garanciák. 2004-ben nyitottuk meg irodaházunkat, és Ford márkaképviseletünket és márkaszervizünket, melyekről a www.dkauto.hu oldalon tájékozódhat. 2006. óta VW márkaszervizként is működünk. A Dunakanyar Autócentrum figyelmet fordít a minőségbiztosításra, az ISO 9002 bizonyítvánnyal rendelkezünk. 2007. tavaszán megnyílt Prémium Auto Outlet szalonunk, mely márkafüggetlen felsőkategóriás autókereskedés. (w

Földgáz Lyoness-en keresztül

Földgáz Lyoness-en keresztül

Nemcsak a hagyományos termékek és szolgáltatások vásárlása után lehet pénzvisszatérítésben részesülni, hanem a havi rezsiköltségként jelentkező földgáz fogyasztás után is. A telefon társaságokhoz hasonlóan a földgáz kereskedőket is szabadon megválaszthatjuk, így az ártól, vagy a kedvezménytől függően válthatunk.

Futópad diszkont

Futópad diszkont

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat. Az 'Akciós termékek' kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a 'készlet erejéig' megjelölés. A 'Többet olcsóbban' menüpont alatt találja azokat a termékeket, amelyekre több darab rendelése esetén mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Az 'Újdonságok' menüpontban találhatók a webáruház kínálatában újonnan megjelenő termékek. Ha bővebb információt szeretne kapni egy termékről, akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a 'Termék részletek' oldalra jut el. Webáruházunkban megjelenített termék árak bruttó árak, az ÁFA összegét is tartalmazzák.

Gastland

Gastland

Szolgáltatásaink A Gastland csoport sokrétű szolgáltatási választékkal tud a vendégek rendelkezésére állni. Szállás: Hoteljeink mindegyike ízlésesen berendezett, a szobák nagy alapterületűek, így a többhetes tartózkodás alkalmával is jól érzi magát a vendég. Éttermek: Hagyományosan magyaros vendéglátás mellett a nemzetközi konyha étkei is megtalálhatók étlapjainkon. Kávézók vezeték nélküli internettel: Amennyiben csak egy kávéra áll meg nálunk, akkor is szeretettel várjuk. Laptopján gyorsan megválaszolhatja legfontosabb leveleit. Buszos étkezés: Mivel egységeink mindegyike forgalmas utak mentén fekszik, ezért a kiránduló buszok étkeztetését is szívesen ellátjuk. Családi rendezvények: Legyen szó keresztelőről esküvőről, házassági évfordulóról, a Gastland házak mindegyike alkalmas helyszín ezek megtartására. Céges rendezvények: Üzleti megbeszélés vagy konferencia esetében is számíthat ránk. Kedvező árak mellett, könnyen elérhető házainkban minden technikai feltétel adott. Üdülő programok: Gastland Hotel Átrium három ország találkozásánál fekszik, így kiváló lehetőséget nyújt a kirándulásra a kultúrák megismerésére. A hoteltől 2 percre található a Szentgotthárdi élményfür

Opel Interat Kft.

Opel Interat Kft.

Bemutatkozunk Az Interat Kft. 1993 évben kezdte meg márkakereskedői és márkaszerviz tevékenységét Budakeszin. Az Opel, Chevrolet személygépkocsik értékesítését és szervizszolgáltatásait több ezer ügyfél megelégedésére végzi. Társaságunk az évek során folyamatosan fejlődik mind az értékesítés, mind a szerviz-szolgáltatás területén. Piaci igények hatására 2008 januárjától az Interat márkakereskedés megkezdi a Fiat márkájú gépkocsik és haszongépjárművek értékesítését és szervizét. Cégünk elsődlegesen Budapest észak-nyugati régiójának Opel személygépkocsival rendelkező ügyfelek kiszolgálását tűzte ki céljául. Célunk, hogy a Opel-gyár előírásainak szigorú betartása mellett gyakorlott, jól képzett értékesítő-és szervizcsapatunkkal valamint problémamentes alkatrészellátással álljunk ügyfeleink szolgálatában.

SzeBeton Rt.

SzeBeton Rt.

Néhány szóban szeretnénk bemutatni Önnek a SzeBeton Rt.-t. Több évtizedes múltra tekintünk vissza. A céget elődeink 1922-ben alapították a jelenlegi telephelyen, Szentendre akkor kialakuló ipari zónájában a Duna partján. 1993-tól részvénytársaságként működünk. Társaságunk tulajdonosi körében 2001.jú- lius 01-én jelentős változás következett be, miután a részvények közel 96 %-át két né- met társaság, a Mall GmbH. és a P.V. Hol- ding AG megvásárolta. Ez a változás mérföldkövet jelent a SzeBe- ton Rt. működésében, mivel a szakmai be- fektetők megjelenése fejlesztési lehetősé- geink bővülésén, az anyavállalatok tapasz- talatainak átvételén túl társaságunk termék- palettájának bővülését és az ismert SzeBe- ton termékek minőségének további javulását is eredményezi. Üzleti filozófiánknak megfe- lelően cégünk fő tevékenysége a szennyvíz- elvezetésben és szennyvíztisztításban alkal- mazható vezetékrendszerek és különféle műtárgyak gyártása és forgalmazása, rend- szereink folyamatos fejlesztése, valamint házak födémkialakítása korszerű és gazda- ságos megoldásokkal. Három fő területen -magasépítés, mélyépítés és környezettechnika- kínálunk élenjáró termékeket. Jelenleg 60 munkatársunk v

Tuti menü